Verkoopmedewerker incl. zaterdag

8 tot 24 uur (Jij mag bepalen, wij betalen.)

Hoe leuk wordt jouw dag?
Met een grote beker koffie of thee begin jij de dag, er is 1 online bestelling binnen gekomen. Je maakt de factuur en neemt telefonisch contact met de klant op. Je feliciteert ze met hun nieuwe tweewieler en je bespreekt de bestelling. Ondertussen zijn er 2 klanten onze showroom binnen komen lopen, je laat merken dat je ze ziet en groet ze met handen en voeten. Zodra het telefoongesprek afgelopen is heet je ze van harte welkom en je maakt 3 koffie, 1-tje voor jezelf natuurlijk.
Je bent blij dat er klanten zijn, het geeft je energie. Je luistert naar de wensen van de klant en vraagt goed door. Na een leuk gesprek en professioneel advies wijst de klant een aantal fietsen aan voor een proefrit. Mede door jouw goede advies en klantvriendelijkheid besluit de klant een fiets te kopen. Je rekent af en geeft de klant een uitgebreide voorlichting met tips over het gebruik en onderhouden van een e-bike. Nadat je hebt geholpen met het plaatsen van de e-bike op de fietsendrager loop je snel en voldaan terug naar de winkel.
De telefoon gaat, een klant belt met een aantal vragen. De eerste 2 kun je beantwoorden, daarna schakel je de telefoon door naar je collega’s van de werkplaats. Er komt een nieuwe partij fietsen binnen, nadat je de chauffeur koffie hebt aangeboden (neem zelf ook nog wat te drinken) controleer je of de partij compleet is. Je zet de fietsen meteen in het systeem en maakt foto’s van de fietsen voor onze website. Als je nog ergens tijd hebt vandaag zet je ze op de website, maar misschien wordt dat morgen want de volgende twee klanten staan alweer voor klaar, dat wordt jezelf opsplitsen, leuk!

Dit vragen we van jou

  • Je kunt contact maken van mens tot mens;
  • Je bent enthousiast, gedreven en energiek;
  • Je kunt alle zaterdagen werken (behalve wanneer je vakantie opneemt natuurlijk);
  • Je bent klantvriendelijk en klantgericht;
  • Je woont in de omgeving van Raalte;
  • Je hebt net als wij zin om er een succes van te maken.

Dit hebben we jou te bieden

  • Een contract voor 8-24 uur per week;
  • Een fijne werkplek, met oog voor jou als werknemer;
  • Alle ruimte om te groeien;
  • Een salaris van maximaal €2750.- per maand, o.b.v. een 38-urige werkweek. Afhankelijk van leeftijd en ervaring

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je nog vragen? We horen graag van je. Neem telefonisch contact met ons op via 085-0161555 en vraag naar Demas. Of stuur een bericht per whatsapp naar 06-41596970. Mailen kan natuurlijk ook: demas@123ebikes.nl. Wil je een dag meelopen? Regelen we!