Retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden

In het geval van een gebruikte e-bike heb je 7 dagen de tijd om de fiets uitgebreid proef te rijden. Bevalt de fiets niet, ongeacht de reden, dan kan hij gewoon retour. We vragen je om dit schriftelijk kenbaar te maken via info@123ebikes.nl. Voorwaarde is dat je niet meer dan 100km hebt gereden en de fiets schoon en zonder schade retour komt. Eventuele schoonmaakkosten of schade wordt doorberekend. Het aankoopbedrag zal binnen een week, na retour ontvangst e-bike, worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. Indien de e-bike is gebruikt wordt eenmaal €29.- aan gebruikerskosten in rekening gebracht, de door jou betaalde verzendkosten ontvang je terug. Wil je gebruik maken van onze transporteur om de fiets retour te laten zenden? Dan kan dit tegen een gereduceerd tarief van €29.- per fiets. Voor België en de Waddeneilanden geldt een toeslag van €35.- per fiets.

Retourzenden

Het is handig om de fiets te verzenden in de oorspronkelijke verpakking. Dit om transportschade te voorkomen. Eventuele schade tijdens de retourzending wordt in rekening gebracht. Eventuele schoonmaakkosten bedragen €20.-

Retouradres

De e-bike kan worden verzonden naar:

123e-bikes Spitsstraat 13A, 8102HW, Raalte. Of gratis worden afgeleverd op eerder genoemd adres. Dit bespaart je transportkosten.