Retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden

Bestel je bij ons een fiets online? In het geval van een gebruikte e-bike heb je 7 dagen de tijd om de fiets uitgebreid proef te rijden. Bevalt de fiets niet, ongeacht de reden, dan kan hij gewoon retour. Wanneer je de fiets in onze winkel koopt bieden we je een omruilgarantie aan. We vragen je om dit schriftelijk kenbaar te maken via info@123ebikes.nl. Voorwaarde is dat je niet meer dan 100km hebt gereden en de fiets schoon en zonder schade retour komt. Eventuele schoonmaakkosten of schade wordt doorberekend. Het aankoopbedrag zal binnen een week, na retour ontvangst e-bike, worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. Indien de e-bike is gebruikt wordt eenmaal € 29.- aan gebruikerskosten in rekening gebracht, de door jou betaalde verzendkosten ontvang je terug. Wil je gebruik maken van onze transporteur om de fiets retour te laten zenden? Dan kan dit tegen een gereduceerd tarief van € 29.- per fiets. Voor België en de Waddeneilanden geldt een toeslag van € 25.- per fiets.

Ook geldt een zichttermijn van 14 dagen. Dat wil zeggen dat je 14 dagen de tijd hebt om de koop te ontbinden en het product vervolgens te retourneren. Het verschil met de proefperiode van 7 dagen die wij aanbieden is dat je de fiets in dit geval niet hebt gebruikt. In dit geval betaal je alleen de transportkosten die moeten worden gemaakt om de fiets te retourneren, de bezorgkosten zijn voor onze rekening.

Retourzenden

Het is handig om de fiets te verzenden in de oorspronkelijke verpakking. Dit om transportschade te voorkomen. Eventuele schade tijdens de retourzending wordt in rekening gebracht. Eventuele schoonmaakkosten bedragen €20.-

Retouradres

De e-bike kan worden verzonden naar:

123e-bikes Spitsstraat 13A, 8102HW, Raalte. De fiets kan tijdens onze openingstijden worden afgeleverd op ditzelfde adres.