Bestelprocedure

Verzendkosten & bezorging

Al onze fietsen worden rijklaar thuisbezorgd in heel Nederland voor slechts 29.- Voor de Waddeneilanden en België geldt momenteel een extra toeslag van €25.- Woon je in een ander land? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden en de kosten van verzending.

Nieuwe en demo-fietsen worden gemiddeld binnen 3-5 werkdagen bezorgd. Gebruikte fietsen worden gemiddeld binnen 3-7 werkdagen bezorgd. Dit komt omdat wij ook onze gebruikte fietsen zowel optisch als technisch in perfecte staat willen afleveren, hier gaat voor ons veel tijd inzitten. Wanneer je op grote afstand van Nederland woont kan het bezorgen enkele werkdagen langer in beslag nemen. Uiteraard kan het bezorgen van de fiets op een dag die jou goed uitkomt, je kunt helaas geen voorkeur opgeven voor een dagdeel. Wel is het mogelijk om de fiets achter het huis te zetten of bij jouw buren af te geven, uiteraard alleen met jouw goedkeuring. Onze transporteur neemt telefonisch contact met je op om een bezorgdag af te spreken. De fiets wordt geleverd tussen 08.00uur en 18.00uur. Het is mogelijk dat je een half uur voor levering wordt gebeld door de chauffeur. 

Al onze fietsen volledig afgemonteerd en contactloos thuisbezorgd

Proefrijden

Koop je bij ons online een gebruikte e-bike? Dan heb je 7dagen de tijd om de fiets uitgebreid proef te rijden. Bevalt de fiets niet, ongeacht de reden, dan kan hij gewoon retour. We vragen je om dit schriftelijk kenbaar te maken via info@123ebikes.nl. Voorwaarde is dat je niet meer dan 100km hebt gereden en de fiets schoon en zonder schade retour komt. Eventuele schoonmaakkosten (€20.- per fiets) of schade wordt doorberekend. Het aankoopbedrag zal binnen 3 werkdagen, na retour ontvangst e-bike, worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. Indien de e-bike is gebruikt wordt eenmaal €29.- aan gebruikerskosten in rekening gebracht, de betaalde verzendkosten ontvang je terug. Indien je besluit de fiets te retourneren dan kan dat uiteraard via onze transporteur, deze komt de fiets ophalen op een dag die jou uitkomt (tijdens werkdagen) de kosten hiervoor zijn €29.-, voor de Waddeneilanden en België geldt een toeslag van €25

Bestelling geplaatst

Tijdens kantooruren wordt gemiddeld binnen 4 uur contact met je opgenomen om de bestelling te bespreken, maar uiterlijk binnen 24uur. Jouw e-bike wordt aangemeld voor verzending bij onze transporteur, zij zullen telefonisch contact met je opnemen om een bezorgdatum af te stemmen. Je ontvangt van ons een factuur per mail, in de meeste gevallen op de dag van levering.

Bestelling controleren

Direct bij ontvangst van jouw e-bike dien je deze met de bezorger te controleren op eventuele transportschade. Mocht er schade of een defect worden geconstateerd dan dient dit direct aan de chauffeur te worden gemeld, daarnaast uiterlijk binnen 24uur, schriftelijk via info@123ebikes.nl. Bewaar de verpakking van de fiets, mocht je de fiets willen retourneren dan heb je het verpakkingsmateriaal al in huis.

Jouw e-bike wordt rijklaar afgeleverd, je kunt de fiets dus direct in gebruik nemen.

Contact

Heb je een vraag, of wil je een vrijblijvende proefrit inplannen? Neem dan contact op via deze pagina.