Bestelprocedure

Verzendkosten & bezorging

Op dit moment kiezen veel mensen voor een nieuwe (elektrische) fiets, hierdoor is extreme drukte ontstaan bij onze transporteur. Ze werken met man en macht om alle bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. De levering van fietsen kan door deze drukte enkele dagen vertraging oplopen.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €29.- muv de Waddeneilanden, de toeslag voor België is €15,-

Al onze fietsen worden 100% rijklaar en contactloos thuisbezorgd. 

De bezorger houdt voldoende afstand, jouw fiets wordt hierdoor niet op hoogte ingesteld.  De fiets kan onder rembours worden verstuurd voor een toeslag van €20.- Je kunt na levering betalen per bank, pinnen en contant betalen is momenteel niet mogelijk.

Jouw fiets kan binnen 2 werkdagen bij je worden thuisbezorgd. Uiteraard kan dit op een dag die jou goed uitkomt, je kunt helaas geen voorkeur opgeven voor een dagdeel. De avond voor levering ontvang je per sms of mail bericht in welk tijdsbestek (van 2 uur) je de bezorger kunt verwachten. In België wordt elke dinsdag en donderdag bezorgd. 

Proefrijden

In het geval van een gebruikte e-bike heb je 7dagen de tijd om de fiets uitgebreid proef te rijden. Bevalt de fiets niet, ongeacht de reden, dan kan hij gewoon retour. We vragen je om dit schriftelijk kenbaar te maken via info@123ebikes.nl. Voorwaarde is dat je niet meer dan 100km hebt gereden en de fiets schoon en zonder schade retour komt. Eventuele schoonmaakkosten of schade wordt doorberekend. Het aankoopbedrag zal binnen een week, na retour ontvangst e-bike, worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. Indien de e-bike is gebruikt wordt eenmaal €29.- aan gebruikerskosten in rekening gebracht, de betaalde verzendkosten ontvang je terug

Bestelling geplaatst

Tijdens kantooruren wordt gemiddeld binnen 4 uur contact met je opgenomen om de bestelling te bespreken, maar uiterlijk binnen 24uur. Je ontvangt een factuur per mail en jouw e-bike wordt dezelfde dag aangemeld voor transport en vaak de volgende dag al verzonden.

Bestelling controleren

Direct bij ontvangst van jouw e-bike dien je deze met de bezorger te controleren op eventuele transportschade. Mocht er schade of een defect worden geconstateerd dan dient dit direct aan de chauffeur te worden gemeld, daarnaast uiterlijk binnen 24uur, schriftelijk via info@123ebikes.nl.

Jouw e-bike wordt rijklaar afgeleverd, je kunt de fiets dus direct in gebruik nemen.

Contact

Heb je een vraag, of wil je een vrijblijvende proefrit inplannen? Neem dan contact op via deze pagina.