Bestelprocedure

Verzendkosten & bezorging

Alle fietsen worden momenteel voor slechts €29.- thuisbezorgd in heel Nederland. Voor de Waddeneilanden en België  geldt een toeslag €15.-

Het bezorgen van jouw fiets duurt door enorme drukte momenteel langer dan normaal, de gemiddelde levertijd is op dit moment 5-8 werkdagen. Uiteraard kan het bezorgen van de fiets op een dag die jou goed uitkomt, je kunt helaas geen voorkeur opgeven voor een dagdeel. Wel is het mogelijk om de fiets achter het huis te zetten of bij jouw buren af te geven, uiteraard alleen met jouw goedkeuring. Onze transporteur neemt telefonisch contact met je op om een bezorgdag af te spreken. De fiets wordt geleverd tussen 08.00uur en 18.00uur. Het is mogelijk dat je een half uur voor levering wordt gebeld door de chauffeur. 

Al onze fietsen volledig afgemonteerd en contactloos thuisbezorgd. 

De bezorger houdt voldoende afstand, jouw fiets wordt hierdoor niet op hoogte ingesteld.  De fiets kan onder rembours worden verstuurd voor een toeslag van €20.- Je kunt na levering betalen per bank, pinnen en contant betalen is niet mogelijk. 

Proefrijden

In het geval van een gebruikte e-bike heb je 7dagen de tijd om de fiets uitgebreid proef te rijden. Bevalt de fiets niet, ongeacht de reden, dan kan hij gewoon retour. We vragen je om dit schriftelijk kenbaar te maken via info@123ebikes.nl. Voorwaarde is dat je niet meer dan 100km hebt gereden en de fiets schoon en zonder schade retour komt. Eventuele schoonmaakkosten of schade wordt doorberekend. Het aankoopbedrag zal binnen 5 werkdagen, na retour ontvangst e-bike, worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. Indien de e-bike is gebruikt wordt eenmaal €29.- aan gebruikerskosten in rekening gebracht, de betaalde verzendkosten ontvang je terug

Bestelling geplaatst

Tijdens kantooruren wordt gemiddeld binnen 4 uur contact met je opgenomen om de bestelling te bespreken, maar uiterlijk binnen 24uur. Je ontvangt een factuur per mail en jouw e-bike wordt dezelfde dag aangemeld voor transport en vaak de volgende dag al verzonden.

Bestelling controleren

Direct bij ontvangst van jouw e-bike dien je deze met de bezorger te controleren op eventuele transportschade. Mocht er schade of een defect worden geconstateerd dan dient dit direct aan de chauffeur te worden gemeld, daarnaast uiterlijk binnen 24uur, schriftelijk via info@123ebikes.nl. Bewaar de verpakking van de fiets, mocht je de fiets willen retourneren dan heb je het verpakkingsmateriaal al in huis.

Jouw e-bike wordt rijklaar afgeleverd, je kunt de fiets dus direct in gebruik nemen.

Contact

Heb je een vraag, of wil je een vrijblijvende proefrit inplannen? Neem dan contact op via deze pagina.