Over ons

123e-bikes wordt met veel plezier gerund door twee broers. Lees hieronder meer over ze of, leuker nog, kom langs!

Bij ons vind je een wisselend aanbod van met name jong gebruikte en een klein deel nieuwe elektrische fietsen, voor een verrassend lage prijs. Wij werken alleen met topmerken zoals Batavus, Flyer, Gazelle, Giant, Riese & Müller, Sparta, Stromer, Victoria en Koga.

Onze fietsen worden met zorg geselecteerd en van top tot teen nagekeken in onze eigen werkplaats. Onderdelen die versleten zijn worden vervangen en accu’s worden uitgebreid getest. Je koopt bij ons gegarandeerd een goede fiets.

Het leveren van kwaliteit én een koninklijke service voor een verrassend lage prijs, dat is waar we voor staan. Een eerlijk advies en vooral zelf ervaren welke fiets het beste bij je past.

DSCF6466b

Demas Klappe

Een fietsenwinkel starten terwijl je zelf nog geen band kunt plakken. Niet de meest logische stap. Ik kom uit de commerciële wereld, waar ik vooral achter mijn bureau en in de auto zat. Ik wilde wat anders. De elektrische fiets kwam een aantal jaren geleden toevallig op mijn pad. Een wereld ging voor me open. Nooit geweten dat er zoveel aanbod was en hoe hip een elektrische fiets eigenlijk is.

In de werkplaats zal je me inderdaad niet vinden, daar mag ik van mijn collega’s niet eens komen. Gelukkig hebben we daar echte vakmannen staan en heb ik verder geen restricties. Ik ben heel bewust dit bedrijf gestart en van mening dat wij qua assortiment en klantbeleving onderscheidend zijn. We proberen een huiselijke sfeer te creëren. Persoonlijk, met veel aandacht voor onze klanten.

Ik kan nog steeds blij worden van een nieuwe partij fietsen die bij ons binnenkomt. Af en toe voelt het alsof ik in een snoepwinkel werk, gelukkig ben ik er nog geen kilo van aangekomen.

Olaf Klappe

Voor mij is afwisseling in mijn functie erg belangrijk. Ik ben mijn loopbaan ooit begonnen als timmerman en heb jarenlang als hoofdbegeleider gewerkt op een buitenschoolse opvang. Ik ben graag met mijn handen bezig, maar vind het sociale aspect net zo leuk. Ik heb dan ook veel contact met klanten. Ik ben commercieel actief en daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de werkplaats en daarmee de kwaliteit van onze fietsen.

We hanteren een enorm hoge standaard. Ik ben zelf kritisch en we merken dat klanten dit ook belangrijk vinden.

Er gaan soms uren werk in een fiets zitten, om hem optisch en technisch weer als nieuw te krijgen. Dan is het leuk wanneer een klant een opmerking maakt als, ‘Zijn dit gebruikte fietsen?’. Dat zorgt nog altijd voor een grote glimlach.